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Cooking and Dining in Tudor and Early Stuart England
Buch von Peter Brears
Sprache: Englisch

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Beschreibung
From the medieval styles of Henry VII and VIII, then introducing new foodstuffs from America, finishing with the Stuart kings.
From the medieval styles of Henry VII and VIII, then introducing new foodstuffs from America, finishing with the Stuart kings.
Über den Autor
Peter Brears is former Director of the Leeds City Museums and one of England's foremost authorities on domestic artifacts and historical kitchens and cooking technology. His previous, recent book with Prospect Books is Traditional Food in Yorkshire.
Details
Erscheinungsjahr: 2015
Fachbereich: Allgemeines
Genre: Geschichte
Rubrik: Geisteswissenschaften
Thema: Lexika
Medium: Buch
Seiten: 670
Inhalt: Gebunden
ISBN-13: 9781909248328
ISBN-10: 1909248320
Sprache: Englisch
Einband: Gebunden
Autor: Brears, Peter
Hersteller: Prospect Books
Maße: 254 x 179 x 60 mm
Von/Mit: Peter Brears
Erscheinungsdatum: 16.02.2015
Gewicht: 1,398 kg
preigu-id: 105305900
Über den Autor
Peter Brears is former Director of the Leeds City Museums and one of England's foremost authorities on domestic artifacts and historical kitchens and cooking technology. His previous, recent book with Prospect Books is Traditional Food in Yorkshire.
Details
Erscheinungsjahr: 2015
Fachbereich: Allgemeines
Genre: Geschichte
Rubrik: Geisteswissenschaften
Thema: Lexika
Medium: Buch
Seiten: 670
Inhalt: Gebunden
ISBN-13: 9781909248328
ISBN-10: 1909248320
Sprache: Englisch
Einband: Gebunden
Autor: Brears, Peter
Hersteller: Prospect Books
Maße: 254 x 179 x 60 mm
Von/Mit: Peter Brears
Erscheinungsdatum: 16.02.2015
Gewicht: 1,398 kg
preigu-id: 105305900
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