Dekorationsartikel gehören nicht zum Leistungsumfang.
Sprache:
Englisch
24,50 €*
Versandkostenfrei per Post / DHL
Aktuell nicht verfügbar
Kategorien:
Beschreibung
Includes 150 recipes for making sausages in the home kitchen, with the best techniques from all over the world. Features classics such as chorizo, frankfurters, salami, liverwurst and breakfast sausage, with dishes including all kinds of meats, as well as vegan and vegetarian recipes.
Includes 150 recipes for making sausages in the home kitchen, with the best techniques from all over the world. Features classics such as chorizo, frankfurters, salami, liverwurst and breakfast sausage, with dishes including all kinds of meats, as well as vegan and vegetarian recipes.
Über den Autor
Tonia Reinhard, MS, RD, FAND, with Brendan Reinhard and Brent Mitchell
Details
Erscheinungsjahr: | 2016 |
---|---|
Genre: | Kochen & Backen |
Rubrik: | Essen & Trinken |
Thema: | Themenkochbücher |
Medium: | Taschenbuch |
Inhalt: | Kartoniert / Broschiert |
ISBN-13: | 9780778805359 |
ISBN-10: | 0778805352 |
Sprache: | Englisch |
Einband: | Kartoniert / Broschiert |
Autor: | Reinhard, Tonia |
Hersteller: | Robert Rose Inc |
Maße: | 256 x 183 x 16 mm |
Von/Mit: | Tonia Reinhard |
Erscheinungsdatum: | 01.07.2016 |
Gewicht: | 0,574 kg |
Über den Autor
Tonia Reinhard, MS, RD, FAND, with Brendan Reinhard and Brent Mitchell
Details
Erscheinungsjahr: | 2016 |
---|---|
Genre: | Kochen & Backen |
Rubrik: | Essen & Trinken |
Thema: | Themenkochbücher |
Medium: | Taschenbuch |
Inhalt: | Kartoniert / Broschiert |
ISBN-13: | 9780778805359 |
ISBN-10: | 0778805352 |
Sprache: | Englisch |
Einband: | Kartoniert / Broschiert |
Autor: | Reinhard, Tonia |
Hersteller: | Robert Rose Inc |
Maße: | 256 x 183 x 16 mm |
Von/Mit: | Tonia Reinhard |
Erscheinungsdatum: | 01.07.2016 |
Gewicht: | 0,574 kg |
Warnhinweis