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Beschreibung
The seventh edition of this classic CAMRA publication. Essential advice for anyone training to work in a pub cellar, planning a beer festival or serving real ale at a celebration. Clear and concise technical advice, complete with more than 30 informative illustrations and diagrams.
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Details
Erscheinungsjahr: | 2020 |
---|---|
Genre: | Kochen & Backen |
Rubrik: | Essen & Trinken |
Thema: | Getränke |
Medium: | Taschenbuch |
Seiten: | 160 |
Inhalt: | Kartoniert / Broschiert |
ISBN-13: | 9781852493653 |
ISBN-10: | 1852493658 |
Sprache: | Englisch |
Einband: | Kartoniert / Broschiert |
Autor: | O'Neill, Patrick |
Hersteller: | CAMRA Books |
Maße: | 207 x 137 x 12 mm |
Von/Mit: | Patrick O'Neill |
Erscheinungsdatum: | 02.04.2020 |
Gewicht: | 0,306 kg |
Details
Erscheinungsjahr: | 2020 |
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Genre: | Kochen & Backen |
Rubrik: | Essen & Trinken |
Thema: | Getränke |
Medium: | Taschenbuch |
Seiten: | 160 |
Inhalt: | Kartoniert / Broschiert |
ISBN-13: | 9781852493653 |
ISBN-10: | 1852493658 |
Sprache: | Englisch |
Einband: | Kartoniert / Broschiert |
Autor: | O'Neill, Patrick |
Hersteller: | CAMRA Books |
Maße: | 207 x 137 x 12 mm |
Von/Mit: | Patrick O'Neill |
Erscheinungsdatum: | 02.04.2020 |
Gewicht: | 0,306 kg |
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