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George Geary teaches cooking classes for more than 100 cooking schools across North America every year. He lives in Los Angeles, California.
Judith Finlayson is a food writer, journalist and author whose cookbooks have now sold more than 750,000 copies. She lives in Toronto, Ontario.
Erscheinungsjahr: | 2010 |
---|---|
Genre: | Importe, Kochen & Backen |
Rubrik: | Essen & Trinken |
Thema: | Themenkochbücher |
Medium: | Taschenbuch |
ISBN-13: | 9780778802501 |
ISBN-10: | 0778802507 |
Sprache: | Englisch |
Einband: | Kartoniert / Broschiert |
Autor: |
Geary, George
Finlayson, Judith |
Hersteller: | Robert Rose |
Verantwortliche Person für die EU: | Libri GmbH, Europaallee 1, D-36244 Bad Hersfeld, gpsr@libri.de |
Maße: | 256 x 177 x 40 mm |
Von/Mit: | George Geary (u. a.) |
Erscheinungsdatum: | 27.07.2010 |
Gewicht: | 1,086 kg |
George Geary teaches cooking classes for more than 100 cooking schools across North America every year. He lives in Los Angeles, California.
Judith Finlayson is a food writer, journalist and author whose cookbooks have now sold more than 750,000 copies. She lives in Toronto, Ontario.
Erscheinungsjahr: | 2010 |
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Genre: | Importe, Kochen & Backen |
Rubrik: | Essen & Trinken |
Thema: | Themenkochbücher |
Medium: | Taschenbuch |
ISBN-13: | 9780778802501 |
ISBN-10: | 0778802507 |
Sprache: | Englisch |
Einband: | Kartoniert / Broschiert |
Autor: |
Geary, George
Finlayson, Judith |
Hersteller: | Robert Rose |
Verantwortliche Person für die EU: | Libri GmbH, Europaallee 1, D-36244 Bad Hersfeld, gpsr@libri.de |
Maße: | 256 x 177 x 40 mm |
Von/Mit: | George Geary (u. a.) |
Erscheinungsdatum: | 27.07.2010 |
Gewicht: | 1,086 kg |