Dekorationsartikel gehören nicht zum Leistungsumfang.
30 Useful Herbs & Spices of Thailand: A Guide to Their Characteristics and Uses in Cooking and Healing
Taschenbuch von Hugh T. W. Tan
Sprache: Englisch

25,50 €*

inkl. MwSt.

Versandkostenfrei per Post / DHL

Aktuell nicht verfügbar

Kategorien:
Beschreibung
A useful guide to their characteristics and uses in both cooking and healing.
A useful guide to their characteristics and uses in both cooking and healing.
Über den Autor
Hugh T.W. Tan, Associate Professor at the Department of Biological Science, National University of Singapore, has been with the university teaching and researching botany and ecology for over 20 years. He has edited and co-written several books on local biology and horticulture.
Details
Erscheinungsjahr: 2017
Genre: Kochen & Backen
Rubrik: Essen & Trinken
Thema: Themenkochbücher
Medium: Taschenbuch
Seiten: 192
ISBN-13: 9789814771382
ISBN-10: 9814771384
Sprache: Englisch
Einband: Kartoniert / Broschiert
Autor: Tan, Hugh T. W.
Hersteller: Iseas-Yusof Ishak Institute
Maße: 225 x 150 x 13 mm
Von/Mit: Hugh T. W. Tan
Erscheinungsdatum: 01.07.2017
Gewicht: 0,44 kg
preigu-id: 102726127
Über den Autor
Hugh T.W. Tan, Associate Professor at the Department of Biological Science, National University of Singapore, has been with the university teaching and researching botany and ecology for over 20 years. He has edited and co-written several books on local biology and horticulture.
Details
Erscheinungsjahr: 2017
Genre: Kochen & Backen
Rubrik: Essen & Trinken
Thema: Themenkochbücher
Medium: Taschenbuch
Seiten: 192
ISBN-13: 9789814771382
ISBN-10: 9814771384
Sprache: Englisch
Einband: Kartoniert / Broschiert
Autor: Tan, Hugh T. W.
Hersteller: Iseas-Yusof Ishak Institute
Maße: 225 x 150 x 13 mm
Von/Mit: Hugh T. W. Tan
Erscheinungsdatum: 01.07.2017
Gewicht: 0,44 kg
preigu-id: 102726127
Warnhinweis