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Beschreibung
Discover the satisfying art of cheese making in this updated edition.
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Über den Autor

Debra Amrein-Boyes is one of the top artisanal cheese makers in Canada. She spent several years learning about cheese making in Switzerland, then returned to Canada, where she is now the head cheese maker of The Farm House Natural Cheeses.

Details
Erscheinungsjahr: 2013
Genre: Importe, Kochen & Backen
Rubrik: Essen & Trinken
Thema: Themenkochbücher
Medium: Taschenbuch
Inhalt: Kartoniert / Broschiert
ISBN-13: 9780778804659
ISBN-10: 0778804658
Sprache: Englisch
Einband: Kartoniert / Broschiert
Autor: Amrein-Boyes, Debra
Auflage: 2nd edition
Hersteller: Robert Rose
Verantwortliche Person für die EU: Libri GmbH, Europaallee 1, D-36244 Bad Hersfeld, gpsr@libri.de
Maße: 255 x 179 x 28 mm
Von/Mit: Debra Amrein-Boyes
Erscheinungsdatum: 29.08.2013
Gewicht: 0,807 kg
Artikel-ID: 106015128

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